Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΑΣ

Παρέχουμε ποιοτικές υπηρεσίες σε Αθήνα και Ρόδο

Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΑΣ

H Progress Car Rental με ένα στόλο που ξεπερνά τα 150 αυτοκίνητα σε Αθήνα και Ρόδο έχει εξελιχθεί σε μια πιο δυναμικές και πολλά υποσχόμενες εταιρίες στο χώρο ενοικίασης αυτοκινήτων. Ο επαγγελματισμός και η εμπειρία μας είναι στη διάθεση κάθε πελάτη ξεχωριστά. Στόχος μας, η παροχή υπηρεσιών υψηλών προδιαγραφών.

 

18274
HAPPY CUSTOMERS
156
CARS
4
DELIVERY POINTS
14
PARTNERSHIPS

H ΠΟΡΕΙΑ ΜΑΣ

Η Progress Car Rental λειτουργεί από το 2004 στο χώρο της ενοικίασης και χρονομίσθωσης αυτοκινήτου.Το 2006, η εταρία μας κατάφερε να συνεργαστεί με τις μεγαλύτερες τουριστικές απιχειρήσεις σε Αμερική , Ευρώπη και Ασία. Ταυτόχρονα, ανοίξαμε καινούριες συνεργασίες στην Ελλάδα με μεγάλες εταιρίες που μας εμπιστεύθηκαν στην χρονομίσθωση αυτοκινήτου.

Το 2007, η Progress Car Rental κατάφερε να είναι μια από τις πρώτες επιλογές των επισκεπτών στην Ελλάδα. Τον ίδιο χρόνο, δυο καινούρια γραφεία άρχισαν να λειτουργούν σε Αθήνα και Πειραιά, ώστε να καλύψουμε τις ανάγκες των πελατών που μας εμπιστεύθηκαν.

Το 2008, η Progress Car Rental με το καινούριο της γραφείο στη Ρόδο κατάφερε να κερδίσει με τις υψηλές της υπηρεσίες ένα σημαντικό κομμάτι της τοπικής αγοράς.